AWAN SUSHI & SNACK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 340 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Awan sushi & snack. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 20:30 Op een dinsdag 90 minuten levertijd voor een bakje maki en helaas lauwe patat en zompige snack. Zeker niet voor herhaling vatbaar.
25 nov 2022 om 22:57 Zeer tevreden
23 nov 2022 om 20:04 Zoals altijd weer top en supervers!
16 nov 2022 om 20:48 Zoals altijd weer heerlijk en echt de beste sushi van Harderwijk!
29 okt 2022 om 9:36 Bezorg tijd staat hier op 30-45 min, maar zodra je hebt besteld schiet het opeens naar de 2 uur. Sorry voor een paar stukjes sushi, duurt me dit toch echt te lang. Ook vind ik het vrij duur voor wat je krijgt. Het was een stuk beter in het verleden.
14 okt 2022 om 22:14 Zoals altijd zeer tevreden
21 sep 2022 om 22:22 Heeelijk zoals tijd perfect
17 sep 2022 om 20:39 Bezorgtijd zou bijna 3uur duren....Dit kan toch niet. Haal je het zelf op omdat het anders te lang duurt, zie je 3 a 4 bezorgscooters werkloos voor de deur staan...dit is de laatste keer dat ik daar besteld heb. Erg jammer dit.
7 aug 2022 om 22:10 Sushi was erg lekker Friet en snacks ook
24 jul 2022 om 6:13 Heerlijke sushi. Helaas al de 3e keer te laat bezorgd terwijl we 3 uur van tevoren al hadden besteld
5 jul 2022 om 22:11 Ruim 2,5 uur gewacht terwijl er levering 20-45 stond. Daarna kreeg ik een sms met 90 minuten maar het duurde ruim 2,5 uur uiteindelijk belde zei mevrouw: oh Ermelo? Ja, moet je in de middag al bestellen dan heb je het met een uur. Pffff belachelijk!
3 jun 2022 om 21:59 Was weer heerlijk! Alles supervers!